Therapie in Helmond voor volwassenen en kinderen

Als kindercoach en hypnotherapeut geef ik therapie in Helmond voor volwassenen en kinderen. Heb je last van mentale klachten? Merk je dat je kind angsten heeft of veel stress ervaart? Mijn handen zijn mijn instrumenten waarmee ik energie weghaal waar dat teveel aanwezig is. Op de plekken waar weinig energie zit geef ik energie. Kenmerkend aan mij is dat ik met een hoger bewustzijn leef en omgevingsfactoren waarneem met al mijn zintuigen. Hierdoor weet ik hoe ik jou kan helpen met bijvoorbeeld psychologische therapie of hypnotherapie. Wist je bijvoorbeeld dat hypnotherapie kan helpen om je in een diepere slaap te brengen? Als je last hebt van slaapproblemen kijk ik graag samen met jou hoe we dit kunnen oplossen. Op basis van jouw persoonlijke situatie stel ik vervolgens een behandelplan op want iedere persoon is in mijn ogen uniek. Wil je meer weten over de mogelijkheden over het volgen van therapie in Helmond? Neem gerust contact mij op! Naast op locatie in Helmond ben ik ook werkzaam als coach in Uden en omgeving.

Therapie in Helmond voor de juiste begeleiding

Weet je niet goed waar het negatieve gedrag van je kind vandaan komt? Bij therapie in Helmond, gericht op kindercoaching, help ik je graag door de juiste begeleiding te bieden. Net als bij therapie voor volwassenen vind ik het belangrijk om de gehele situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan kunnen we bepalen welke therapievorm het meest passend is. Soms ligt de voorkeur om in gesprek te gaan samen met je kind en mij als coach. In andere gevallen kan het de voorkeur hebben om eerste met je kind in gesprek te gaan en daarna te bekijken welke behoeftes er spelen. Bij mij is dus iedere behandeling uniek en wordt er gekeken wat jouw kind daadwerkelijk nodig heeft. Meer weten over mijn werkwijze als coach in Den Bosch en omgeving? Neem contact met mij op!

Resultaten van hypnotherapie

Bij volwassenen pas ik bij de therapie in Helmond vaak hypnotherapie toe. Heb je pijnklachten, stress en angst? Dan kan hypnotherapie een ondersteunende factor zijn om hiermee om te gaan. Als je op dit moment al bezig bent met een behandeling op het gebied van cognitieve gedragstherapie is het ook mogelijk om te kijken hoe we hypnotherapie kunnen integreren. Er zijn veel mensen die baat hebben bij hypnotherapie maar ik vind het belangrijk om eerst af te stemmen op jouw persoonlijke situatie of dit bij jou past. Maak direct een afspraak voor therapie in Helmond door contact op te nemen!