Coach Uden gespecialiseerd in hypnotherapie

Zit je mentaal niet goed in je vel? Of heb je last van vage klachten en wil je achter de oorzaak komen? Als coach in Uden ben ik gespecialiseerd in hypnotherapie en help ik je graag om van je klachten af te komen. Dit doe ik door eerst persoonlijk met je in gesprek te gaan en jouw gehele situatie in kaart te brengen. Ik geloof erin dat iedereen uniek is en daarom kan geen enkele behandeling gelijk zijn. Mijn handen zijn mijn instrumenten waarmee ik energie weghaal waar dat teveel zit en ik geef je energie waar dat juist nodig is. Voordat je aan de therapie in Helmond of omgeving begint, zal ik je uitleg geven over hoe hypnose werkt. Ook bekijken we of er een goede match is met je behandeldoelen. Verder zorg ik ervoor dat ik een ontspannen en veilige omgeving creëer waardoor jij je op je gemak voelt. Meer weten over mijn werkwijze als coach in Uden? Neem gerust contact op en ik geef je vrijblijvend meer informatie.

Behandeling bij coach in Uden

Zoals ik al aangaf is een behandeling bij mij als coach in Uden altijd uniek. Wel vind ik het belangrijk om een algemene werkwijze aan te houden om te zorgen voor een effectieve behandeling. Om je een beter beeld te geven van hoe ik te werk ga, heb ik een aantal punten op een rijtje gezet. Zodra je binnenkomt voor hypnotherapie zorg ik eerst dat je je ontspannen voelt. Vervolgens stel ik een aantal manieren voor hoe jij je behandeldoelen kunt bereiken, bijvoorbeeld minder last hebben van stress of gedragsverandering. Daarbij help ik je ook om krachtige beelden voor te stellen die je ondersteuning bieden bij het bereiken van je doelen. Zodra de sessie voorbij is, kun je zelf uit de hypnose komen of ik help je daarbij. Naast behandelmogelijkheden in Uden ben ik ook werkzaam als coach in Den Bosch. Neem contact op voor meer informatie.

Effecten van hypnotherapie

Het hangt natuurlijk van jou als persoon af, en van de omstandigheden die mee spelen, maar er zijn een aantal voordelen die je kunt ervaren na hypnotherapie. Zo kan het je helpen om dieper te slapen zodat je uitgeruster wakker wordt. Bovendien kan ik ondersteuning bieden bij de verlichting van symptomen die horen bij het prikkelbare darm syndroom (PDS). Andere effecten zijn het verminderen van pijn en het tot rust brengen van je zenuwstelsel. Dit is de reden waarom ik deze behandeling ook adviseer bij angsten of stress gerelateerde klachten. Als coach in Uden help ik je graag om weer op het gewenste energieniveau te komen en zonder klachten te leven. Neem direct contact op om een afspraak in te plannen.