Coach in Den Bosch is gespecialiseerd in hypnotherapie

Heb je last van pijnklachten, zoals hoofdpijn of spierpijn? Als coach in Den Bosch ben ik gespecialiseerd in hypnotherapie die onder andere gericht is op het behandelen van pijn. Daarnaast kan hypnotherapie ook zorgen voor verlichting van klachten die gerelateerd zijn aan de overgang. Een ander toepassingsgebied is gedragsverandering. Zo kan ik je ook helpen om te stoppen met roken of met het veranderen van andere gewoontes. Bovendien kan hypnotherapie een effectieve methode zijn om te kunnen omgaan met angsten of stressfactoren. Wanneer je binnenkort geopereerd moet worden, help ik je graag om je daarop voor te bereiden. 'Hoe kan de therapie daar dan bij helpen?' vraag je je waarschijnlijk af. Hypnose kan je helpen om een gevoel van controle te krijgen over ongewenst gedrag of je ondersteuning bieden bij het omgaan met angst of pijn. Goed om te weten is dat je niet de controle over jouw eigen gedrag verliest. Wil je meer weten over mijn werkwijze als coach in Den Bosch? Neem gerust contact met mij op!

Wat kun je verwachten van mij als coach in Den Bosch

Een van mijn expertises als coach in Den Bosch is hypnotherapie. Afhankelijk van je klachten zijn er ook andere behandelmogelijkheden die worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Hierdoor is het niet mogelijk om een volledige uitleg te geven van hoe de behandeling er iedere keer uit zal zien. Wanneer je voor het eerst bij mij komt zal ik eerst uitleg geven over hoe ik globaal te werk ga. Vervolgens ga ik in op jouw behandeldoelen en stellen wij deze in samenspraak op. Tijdens onze gesprekken zorg ik voor een ontspannen en veilige omgeving. Na het opstellen van de behandelplanning reik ik je een aantal voorstellen aan om jouw doelen te bereiken. Wil je een kennismakingsgesprek aanvragen voor therapie in Helmond en omgeving? Neem vrijblijvend contact op!

Coach Den Bosch

Werkwijze bij hypnotherapie

Bij hypnotherapie kun je een vergelijkbare werkwijze verwachten zoals hierboven beschreven. Alleen zijn er natuurlijk wel een aantal specifieke onderdelen die kenmerkend zijn voor hypnotherapie. Zo help ik je met het voorstellen van betekenisvolle mentale beelden die je ondersteunen bij het bereiken van jouw behandeldoelen. Je blijft tijdens de behandeling gewoon bij bewustzijn waardoor je ook weet na te vertellen wat er is gebeurd. Vaak wordt er in films een heel ander beeld geschetst waarbij je zelf geen controle meer hebt. Als coach in Den Bosch heb ik mij professioneel bekwaamd in hypnotherapie dus hierdoor kan ik je deskundig behandelen. Wist je dat ik ook werkzaam ben als coach in Uden en omgeving? Neem direct contact op om een afspraak in te plannen!