Acces Bars

Access Bars is geen therapie of coaching. Het is ook geen masage. Maar het geeft je op een andere manier ontspanning.
Veel clienten zeggen: "ik ben dieper ontspannen dan met een massage".

Access Bars is een tool die jou op een andere manier laat functioneren. Het maakt je hoofd leeg en zet onbewuste systemen aan in jouw lichaam.
Zie de Bars als een harde schijf van jouw computer. Met de Bars verwijder jij bestanden en programma's die je niet meer nodig hebt. De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin gedachten, ideeen, overtuigingen, emoties zijn opgeslagen.

Jouw hersengolven vertragen doordat je de Bars laat lopen en onbewuste processen uit het verleden worden opgeruimd, wat invloed heeft op het nu.
Met de Bars leer jij jouw lichaam te ontvangen.

Je kunt het gebruiken als je een vol hoofd hebt, of als je veranderingen wil toepassen in jouw leven. Of als je bereid bent meer vanuit bewustzijn te leven.

Tijdens de behandeling lig jij lekker ontspannen op de tafel. Eventueel kan de behandeling met een korte hypnose worden versterkt.
Je zal merken dat de energie weer door je lichaam gaat stromen wardoor je ontspant, en zoals gezegd op een diepere manier. Je gaat naar binnen.
Jouw lichaam zal comfortabel aanvoelen alsof je een massage hebt gehad.

Thema's die worden aangeraakt door mijn vingers zijn onder andere: Geld, controle, creativiteit, hoop en dromen, verdriet en vreugde. Maar ook lichaam en seksualiteit, vriendelijkheid en dankbaarheid, vrede en kalmte. Jouw lichaam wordt ook geheeld.

Als je wilt ontspannen dan is Access Bars ook een mooie tool om te ontspannen.

Graag zie ik je snel in mijn praktijk.
Monique Verhagen eigenaar van Papillon therapie en coaching.