Energetisch therapeut

Een "normale" arts kijkt naar de pijnplek en geeft je een graag een medicijn om de pijn te onderdrukken. De reguliere artsen leren niet op school dat lichaam en geest bij elkaar horen. Er zijn niet voor niets voor elk lichaamsdeel andere doctoren. Medicijnen zijn echter niet gemaakt van natuurlijke materialen en veroorzaken ook klachten in jouw lichaam. Hierdoor moet je vaak een ander pilletje slikken om de bijwerkingen tegen te gaan.

Ik zie het lichaam en de geest als een geheel. Door een onopgelsote (on) bewuste traumatische ervaring raakt een energiebaan in jouw lichaam verstopt. Dit kan lichamelijke pijnklachten veroorzaken. Het trauma zit opgeslagen in je brein en in jouw cellen die allemaal een geheugen hebben. Als er een situatie gebeurt, en het lijkt op het trauma dan reageert jouw eerste hersengebied hierop en stuurt alarmsignalen naar jouw lichaam. Dit reageert direct met een pijnklacht.
Door te onderzoeken waar de energie niet stroomt, en waar dat vandaan komt kan ik de klacht op een natuurlijke wijze verhelpen.
Ik gebruik mijn handen en mijn zintuigen om de pijnlijke plek te behandelen. Ik voeg energie toe waar dat nodig is en voer energie af waardat teveel zit, op een natuurlijke manier met natuurlijke middelen. Kijk hier welke methode ik gebruik.

Omdat het een andere manier van werken is en er in het verleden misbruik is gemaakt door enkele zogenaamde dokters heeft alternatieve zorg een stempel als
niet oke. Omdat het niet bewezen is in laboratoria en het niet tastbaar is schrikt het veel mensen af. Die zijn bang om andere keuzes te maken, wat overigens wordt veroorzaakt door de hersenen. Die houden jou (onbewust) het liefst klein/onder de duim want dat geeft ze structuur en veiligheid.

Mensen die de stap toch hebben gezet uit frustratie omdat ze niet gehoord/ goed geholpen worden, ook de holistische visie hebben weten dat het werkt. Die hebben direct een positieve ervaring omdat ze voelen in hun lichaam dat er iets verandert is. Toch laten ze zich dan weer door hun omgeving beinvloeden en zijn ze bang om de stap opnieuw te zetten, wat erg jammer is.

Wil jij de stap zetten, durf je het aan om een van de behandelvormen uit te proberen, bel me dan direct voor een afspraak .

Ken je de uitdrukking" baat het niet dan schaadt het niet?
Wat houd je tegen om het een keer te ondervinden?
Jij bent het waard om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen.


Tot snel in mijn praktijk.

Monique Verhagen

Energetisch therapeut van Papillon therapie en coaching