Zelf herstellend vermogen

Zelfherstellend vermogen wat is dat?

Ieder mens is in staat om zichzelf te genezen. Denk maar aan een klein wondje op de arm. Na enkele dagen is het dicht en na verloop van tijd zie je er niks meer van.
Sommige klachten hebben wat meer tijd en ondersteuning nodig om te genzen en sommige klachten genezen niet meer uit zichzelf.
Klachten die er al heel lang zijn, en die jij onderdrukt hebt met jouw gedachten, of medicatie zijn niet na 1x opgelost. Verwacht dan ook geen wonder na 1 behandeling.

De meeste klachten worden veroorzaakt door een trauma.
Denk maar aan een gekneusde enkel. Er is dan een trauma ontstaan in een spier.

Sommige trauma's komen onbewust je lichaam binnen, je hebt er geen invloed op. Denk aan een virus. Je kunt er lichamelijke en geestelijke klachten van krijgen.
Je denkt dat het weg is als je weer opgeknapt bent, maar er hoeft maar iets te gebeuren of je onderbewuste reageert erop alsof het er weer is.
Dat kan hetzelfde virus zijn, maar ook een ander virus. Het lichaam reageert zoals het geprogrameerd is.

Iedereen die nu leeft heeft geleerd dat er voor elke klacht een oplossing is. Je gaat met jouw kapotte auto naar een willekeurige garage en voor een lekkende kraan naar een willekeurige loodgieter.
Met klachten in het lichaam of jouw hoofd(mind) kun je naar de huisarts voor een chemisch pilletje of een verwijzing naar een arts die alleen gespecialiseerd is in het ene stukje waar je last van hebt. Deze arts kijkt niet naar jouw hele unieke persoon wat een alternatieve genezer wel doet.

Met de natuurlijke behandelvormen van Papillon therapie en coaching kun je het lichaam en jouw hoofd (mind) op een andere manier zelf laten herstellen.
Denk aan hoofdpijn. Iedereen heeft er wel eens last van.
Je kunt een aspirine/paracetamol nemen of je gebruikt een aromatherapie (bijvoorbeeld pepermuntolie) die je smeert in jouw nek en je voorhoofd.
Met drukpunten op jouw hoofd, handen en voeten kun je de pijn laten afnemen en zelfs verdwijnen.

Met hypnotherapie kun je onbewuste klachten/angsten direct laten afnemen.
Vaak graaft een psycholoog naar de oorsprong van een klacht, maar als je het niet weet kun je er niet over praten.
Bij deze therapie hoef je niet te praten, is het niet belangrijk waar het vandaan komt als de klacht maar wordt verholpen toch!
Na 1 sessie loop je al anders de praktijk uit.

Hetzelfde geld voor depressieve klachten. Met bachbloesems kunnen de negatieve stemmen en gevoelens op korte termijn worden verholpen.
Of wat denk je van voeding. Elk natuurlijk voedingsmiddel bevat stoffen die jou met een klacht kunnen helpen. Je moet alleen even stil staan en luisteren naar jouw lichaam. Luisteren wat het nodig heeft. Ben jij bereid de tijd te nemen om te luisteren? Ik wel. Ik luister en kijk graag naar jouw klacht(en) en samen met jou wil ik zoeken naar de juiste natuurlijke oplossing.

Als jij dat ook wilt, neem dan contact op met de praktijk en maak snel een afspraak.