Vragen over Hypnotherapie

Hoe ziet een sessie eruit?

Wanneer jij er echt klaar voor bent om de oorzaak van jouw klacht op te sporen en deze met wortel en al te verwijderen dan is hypnotherapie een goede keuze. Ik los het "probleem" niet op, dat doe je zelf! Ik begeleid jou enkel tijdens het proces.

Jekiest ervoor om naar de praktijk te komen of je volgt de sessie online vanuit je eigen huis. Indien je naar de praktijk komt kan het zijn dat ik je een extra ondersteunende behandeling geef.

Je gaat in hypnose naar een soort "slaaptoestand" waarbij ik jou meeneem met mijn stem om zo het "trauma" aan te pakken. Er zijn verschillende protocollen die ik kan gebruiken en elke klacht vraagt om een andere aanpak.
Tijdens de sessie test ik of het probleem voor een (groot) gedeelte is opgelost en kijken we ook alvast naar de toekomst.

Een korte telefonische intake van 10 minuten is gratis om kennis te maken en te kijken of jouw klacht verholpen kan worden.

 

 

Hoeveel sessie heb ik nodig?

De eerste sessie bestaat uit een intake gesprek waarbij ik erachter kom waar jouw echte pijn zit en doen we een behandeling zodat jij al direct een positief gevoel hebt.
Tijdens de tweede sessie gaan we de pijn oplossen bij de bron. We trekken hem met wortel en al uit jouw systeem.
Mocht er nog een restand zitten dan ruimen we dat tijdens de derde sessie op.
Afhankelijk van de bescherming van jouw onbewuste kan je in 1x van de klacht af zijn, maar soms zijn meerdere sessies nodig.

Je gaat altijd met een goed gevoel de deur uit.

Ga ik geen gekke dingen doen?

Bij hypnose maak ik contact met jouw onbewuste. Die weet waar de klacht vandaan komt en wil jou graag helpen het probleem op te lossen.
Je blijft in controle tijdens de hele sessie en als je wilt kun jij je ogen weer openen. Het is niet te vergelijken met showhypnose wat je wellicht kent van televisie/films.

Wat als de verbinding wegvalt?

Heb je een online sessie en de internetverbinding wordt verbroken, dan wordt je vanzelf weer "wakker".

Werkt hypnotherapie altijd?

Nee. wanneer iemand niet met de juiste intentie komt zal jouw bewuste brein de boel gaan saborteren en zal je geen verbetering opmerken. "Ik hoop dat het lukt", of "ik ben benieuwd", of "eerst maar eens kijken..." is niet de juiste mindset om te beginnen aan een sessie.

 

Wanneer merk ik het resultaat?

Al tijdens de sessie merk je veranderingen op die ik test en veranker in jouw hele lichaam. Echter de oude cellen met bijvoorbeeld overtuigingen, pijn, trauma moet nog worden verwijdert uit jouw lichaam en dit duurt, afhankelijk van de celsoort, 60 dagen. Maar je merkt al kleine veranderingen op als je de deur uit gaat.