Pijnbestrijding

Hoe lastig het ook is pijn heeft een functie. Het is waardvol want het vertelt jou dat er iets aan de hand is.
Het is een signaal van jouw lichaam.

Indien er iets is gebeurt in jouw leven, en dat hoeft maar iets kleins en onschuldigs te zijn, dan kan dat een blokkade in jouw energiebanen veroorzaken. De energie hoopt zich daar op en direct is er iets uit balans.

Jouw lichaam is bezig om het op te lossen en stuurt daar energie naar toe. Energie die je dus niet meer kunt gebruiken voor andere dingen.
Doordat de energie naar die blokkade gaat krijgen ook organen minder energie en deze kunnen verstoord raken.

Bijna alle klachten hebben een "trauma" als oorzaak. Nou klinkt trauma voor veel mensen heel heftig en je zult denken ik ben gelukkig en heb niks ernstigs mee gemaakt in mijn leven wat dit kan veroorzaken.

Een allergie is ook een voorbeeld van een "trauma". Jouw lichaam heeft op een bepaald moment bedacht, ik moet me beschermen en dus doe ik dit, met als resultaat je hebt een allergie.

Er is goed nieuws. Want je kunt jouw pijn oplossen.

Je hoeft er geen urenlange praatsessies voor te doen bij een psycholoog, of pillen te slikken die de pijn alleen naar onderdrukken. 1.5 u in de stoel van verwondering en het probleem is minstens voor 50% opgelost.

Ben jij bereidt om het echt op te lossen dan is 100% zelfs mogelijk.

Ja, deze vorm van therapis moet je zelf betalen, en 425€ is voor jou misschien veel geld, maar jij bent het waard.
Je hebt een keuze, ga je door zoals je deed dan krijg je wat je kreeg. Of je neemt een andere pad en je doet iets anders en je bent genezen.

Mocht je met een pijnprobleem komen en ben je daarvoor onder behandeling van een arts, neem dan een medische verklaring mee, of een uitdraai van de afsprakenkaart.

Zie ik jou snel in de praktijk om het probleem op te lossen?