Kronieken van Akasha

Letterlijk betekend de Akaska kronieken "de blauwdruk van onze ziel".
Akasha betekend in het Sanskriet(de klassieke Indische taal): schitterend, schijnend, lichtgevend.
De Aksha kronieken bevinden zich in een andere bewustzijnsdementie. Dit is een gebied zoals bijvoorbeeld de droomtoestand tijdens de verschillende fases van de slaap, het bewuste en onderbewuste en de plek waar we via een meditatie ons brein laten ontspannen.

Tijdens het lezen van de kronieken gaan we vanuit het menselijk bewustzijn naar een universeel bewustzijn waarin de geest, het hart en de wil zich bevinden.
Telkens als je de kronieken leest wordt je bewustzijn beinvloed door lichtvibraties en voel jij je ver-licht, zowel in gedachten als emoties.

Het kan zijn dat je ooit een trauma hebt opgelopen, wat verankert zit in onze ziel/cellen, en dat deze zich nu pas openbaart. Je kunt er last van hebben maar er niks mee willen of kunnen doen, of je gaat het onderzoeken en je gaat met de inzichten aan de slag.
De meeste mensen die een sessie hebben gedaan vinden het erg fijn om antwoorden te hebben gekregen over issiues die er spelen in hun leven. Ze voelen zich echt letterlijk lichter na een sessie.

Misschien ben je op zoek naar antwoorden op jouw levensdoel, of wil je weten welke lessen je mee hebt genomen vanuit vorige levens.

Wanneer je een sessie boekt moet je openstaan voor wat er gebeurt en wat je te zien/horen krijgt. Als je scepties bent zullen de kronieken zich gedeeltelijk/niet openen en krijg je dus niet wat je verlangt.
Een sessie kan 1,5-2 u duren afhankelijk van de vragen en de positieve energie die jij uitstraalt.
Tijdens de sessie ga ik in een meditatie en krijg ik antwoorden door via geluiden, woorden, geuren, kleuren, beelden die ik aan jou vertel.
Hoe specifieker de vraag hoe uitgebreider het antwoord.

Wil jij graag ervaren wat het is neem dan contact op dan maken we een afspraak.
Als je twijfelt, welke overtuiging houd je tegen om de stap te zetten?
Vraag jezelf eens af: Is het waar wat ik denk? Weet ik zeker dat het waar ik wat ik denk?