De tijd die alle wonden heelt....3

Je kunt je voorstellen dat de zwangerschap van mijn jongste erg zwaar was. Ik leefde continue in spanning en van echo naar echo. Ik durfde me niet te hechten aan mijn ongeboren kind uit angst. Dat is natuurlijk niet goed voor ons geweest.
Zowel mijn jongste als ik hebben hierdoor een hechtingsstoornis opgelopen.

Inmiddels zijn we 24 jaar verder en heb ik deze dag beleefd met beelden en geluiden maar zonder de pijn, de heftige emotie die er vele jaren op zat.

In het verleden leefde ik vanaf de donkere dagen naar deze dag. Hij stond met koeieletters in de agenda. Het beheerste mijn leven.

Wat is er verandert? Nou ik heb een hypnotherapie sessie gedaan en met een regressie ben ik terug in de tijd gegaan en heb de gevoelens getransformeerd.
De gebeurtenis is niet verandert, maar het gevoel is er niet meer.
Hierdoor is alles wat met deze gebeurtenis samenhing ook verandert. Mijn overtuiging: " ik heb iets verkeerds gedaan."

Ook heb ik mijn moeder vergeven. Ik weet nu waar haar verdriet vandaan kwam en hoe erg haar trauma haar en ons leven beïnvloede. Zij heeft geen sessie gedaan, maar mijn energie veranderde door mijn sessie, en daardoor veranderde die tussen ons.

Mijn jongste had problemen en door zijn zwangerschap in een hypnosessie her te beleven en er andere gevoelens aan te koppelen is er ook in onze hechting is verandert, zelfs na 22 jaar. Na de sessie kwam ik thuis en hij is echt blijvend verandert in zijn gedrag naar mij toe.

Doordat ik de bevalling en de dagen erna heb aangepakt, veranderde er ook iets bij mijn oudste. Want ook hij had een trauma opgelopen door het overlijden van zijn zusje. Dat is hoe energie werkt.

Ik weet nu uit eigen ervaring dat je sneller kunt genezen van een "trauma" en dat er niet alleen bij jou iets verandert maar bij iedereen in de omgeving die erbij betrokken was.

Verder weet ik wat het voor invloed heeft op kinderen die na een stilgeboorte, of miskraam geboren worden. De impacht op hun leven. Onbewust.
Want het verdriet en het trauma zit nog in de baarmoeder, in jouw lichaam en dat komt onbewust in aanraking met het "nieuwe" kind. Die woont 9 maanden in een traumatische omgeving.
Hoe kan je dat oplossen? Door het "trauma "uit de baarmoeder weg te halen, hem schoon te maken. En niet alleen bij de moeder, maar ook bij de vader zit een verdrietige energie die invloed kan hebben op het "nieuwe" kind.

Mocht je een kind hebben wat zonder oorzaak blijft huilen, niet lekker in zijn vel zit, dan kan je, de conceptie, de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd allemaal onder hypnose veranderen, waardoor alles verandert voor jou en het kind.

Ik zou willen dat ik het jaren eerder had ontdekt, dat had me veel pijn en verdriet gescheelt.

Nu ik dit alles weet, hoe krachtig hypnose is en wat het kan doen voor kind, ouders, verzorgers wens ik dat jullie door een sessie genezen van de pijn, het verdriet.

Het gemis is er nog steeds, elke dag. Maar het is nu draaglijk.

Er is iets negatiefs omgedraaid in iets positiefs.

Mocht je ook een sessie willen, of iemand kennen die een sessie kan gebruiken. Ik geef er 2 gratis weg. Deze actie geldt tot 6 maart. Wie het eerst reageert heeft de meeste kans.

Graag zie ik jou in de praktijk waar ik jou laat verwonderen, waardoor je geneest.

Monique Verhagen
Energetisch hypnotherapeut.
Papillon therapie en coaching.