Babycoach

Wat doet een babycoach?
Een babycoach komt bij jou/jullie thuis kijken naar de omstandigheden waarin de baby (0-18 maanden) zich bevindt. Ze praat met jou/jullie en stelt vragen over bepaalde fases die belangrijk waren voor jullie kind. Hierdoor krijgt zij inzichten die ze tijdens het 1e of 2e gesprek met jullie zal delen. De babycoach vergroot jullie bewustzijn in jullie eigen denken en handelen om tot een wenselijke situatie te komen.
Ze gaat jullie niet zeggen wat je moet/kunt doen. Jullie zijn namelijk in staat om zelf te beslissen wat het beste bij jou/jullie en de baby past.

De babycoach is er voor baby's die niet goed slapen, veel huilen, slecht eten, zich niet goed ontwikkelen terwijl er geen oorzaken zijn, en voor de ouders die zich zorgen maken, zich niet gehoord voelen door de huisarts/consultatiebureau, en zich geen raad weten met het gedrag van hun baby.
Maar ze is er ook voor pedagogisch medewerkers die niet goed weten hoe ze een baby het beste kunnen begeleiden in de kinderopvang.

 

De babycoach helpt doorte kijken en te luisteren naar jou/jullie en te kijken naar jouw/jullie baby. Ze helpt door te vertellen wat ze ziet en hoort en kan door het probleem aan te pakken met behulp van verschillende tools de energie die er ontstaan is veranderen waar iedereen baat bij heeft. Ze kan alleen maar helpen als jij/jullie er open voor staan en bereidt zijn iets te doen met wat er wordt vertelt/ aangeboden. Als je verwacht dat de baby coach het probleem kan oplossen zonder dat jij/jullie er iets voor hoeven te doen, dan heeft het geen nut om haar hulp in te schakelen.

De eerste keer komt de babycoach in de leefomgeving kijken. De daarop volgende gesprekken vinden plaats in de praktijk van papillon therapie en coaching in Boekel. Je betaalt alleen voor de contactmomenten en eventueel voor de extra ondersteuning als dat gewenst is.

Als je graag het beste wenst voor jou/jullie baby, en je loopt vast dan is hulp vragen het beste wat je kunt doen.
Twijfel je, komen er belemmerende overtuigingen in je op? Waar komen die vandaan?
Ga je voor "ik kan het niet" of "het lukt me wel"?

Bel om te onderzoeken of het bij jou past, dat kost niks.
 

Naast Babycoach geeft Monique ook Dunstan babytaal lessen om jouw kind beter te begrijpen in de eerste maanden en
geeft Monique baby/kinder gebaren om nog beter te communiceren met je kind. 
Wil jij de gebruiksaanwijziging van jouw kind maken en daardoor zelfverzekerd je kind opvoeden bestel dan het boek.